RUSKEN 2023 KrokenRUSKEN 2023 – Ren og trivelig bydel
Til forvaltede borettslag i Kroken

Bonord, Garanti Eiendomsmegling, Krokelvdalen IL og Kroken og omegn bydelsråd går sammen om å invitere til vårrydding i Kroken 22. mai. Vi deler oss opp i roder og går langs veiene i bydelen med mål om å gjøre nærmiljøet rent og trivelig mot sommeren. Vi utfordrer beboere og borettslag, familier, vennegjenger, lag og foreninger, og ellers alle som vil, om bli med å rydde nærmiljøet denne dagen.
Det vil bli servert pølser og kaker og noe godt å drikke for alle oppmøtte som bidrar til aksjonen som skal skape et søppelfritt og hyggeligere nærmiljø. Remiks stiller med container og avfallsposer, og alle som ønsker å delta vil få utdelt hansker.
Oppmøtetid og sted:
Utenfor bomberommet i Gneisveien
Mandag 22. mai
Kl. 17.00 – 20.00


1. Oversikt over området med roder og oppsamlingsplasser for innsamlet avfall.

Har dere noen spørsmål ta gjerne kontakt med undertegnede på e-post: orjan.s.hansen@bonord.no eller m. 982 21 928.

Med ønske om et flott og positivt samarbeid. Vel møtt! 😊

Med vennlig hilsen

Ørjan Sandvik Hansen
Markedsansvarlig


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *