KROKENDAG – nytt 2024

Sett av datoen! 14.september!

Bydelsrådet vil 14. invitere HELE Kroken og omegn til «Krokendagen».

I den sammenheng så ønsker vi kontakt med alle frivillige lag og organisasjoner. Vi ønsker oss tilbakemelding på om dere har lyst til å bidra med noe denne dagen. Eksempler kan være servering, spill, basar, lotteri, fotballtriksekonkurranse, danseshow, ridning for barn. Kort sagt alle morsomme, hyggelige eller spennende ting vi kan gjøre på en slik dag for å vise frem alt vi har her i Kroken på ett samlet sted. Her kan alle være med å vise seg frem, fra de yngste til våre eldste krokenborgere!

Det er første gang vi forsøker oss på noe slikt. Vi håper at vi det er så god og stor interesse at vi starter en ny tradisjon.

Dato: 14. september.
Sted: Ved fotballbanen nedenfor alpinanlegget i Kroken.

Ta kontakt snarest på epost.