Lys i lysløypa


Status 16.10.2018:

Bydelsrådet har jobbet med å sikre lys i øvre Kroken siden 2009. Dette har vært en krevende prosess for styret i bydelsrådet. Styrets engasjement skulle være kortvarig, men utbyggingsplanene til  Bonord har stadig blitt utsatt.

I 2012, 2013 og 2014 var det brukt betydelige midler og dugnadstimer for å holde liv i lysløypen.

I et avisinnlegg i avisa Nordlys fortalte styreleder om styret og beboernes fortvilelser over prosessen med boligprosjektet Øvre Kroken, samt at lysløypen var i meget dårlig befatning.

Ikke mange uker etter avisinnlegget fikk vi brev fra Troms kraft om at de skulle komme på befaring. Under befaringen fant de mye feil og kom med krav om utbedring innen 1. november, hvis ikke måtte strømmen stenges og lys-anlegget tas ned.

Vi orienterte Tromsø kommune og Bonord om de nye utfordringene og ba om hjelp. Vi har purret og ukene gikk fort.

Styret har innhentet prisoverslag på å utbedre avvikene. Bravida har gitt et tilbud på kr 51875,- for å utbedre avvikene.

15. okt var pengene på plass. Tromsø kommune og Bonord  dekker 50% hver. Går det på skinner blir dette utbedret før 1. november.

For styret i bydelsrådet har det vært svært viktig at vi fortsatt har lys i lysløypa i Kroken og styret er meget glad for bidragene fra Tromsø kommune og Bonord. Vi håper forøvrig at det er siste gang vi må lappe sammen lys løpen. Vi håper at boligprosjekt Øvre Kroken kommer i gang så snart som mulig, slik at det da kommer ny lysløype.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *